Adrian Corduneanu, în vârstă de 43 de ani, cunoscut sub porecla „Beleaua”, a fost reţinut marți de poliţiştii ieşeni, după ce ar fi încercat să obţină 1.000 de euro prin şantaj de la un om de afaceri, transmite presa locală.

Citeste si: Nuțu Cămătaru și-a serbat ziua de naștere alături de maneliști celebri. Florin Salam și Tzancă Uraganu i-au cântat interlopului

Liderul clanului Corduneanu ar fi primit de la omul de afaceri șantajat suma de 2.000 de lei, iar polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au reținut după percheziția la domiciliu.

Ce au transmis polițiștii din Iași

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza mun. Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de ameninţări de la o persoană 1000 de euro şi ar fi primit 2.000 lei”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.

Liderul clanului Corduneanu și-a tatuat pe braț porecla "Beleaua"

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În baza probatoriului administrat în cauză, Adrian Corduneanu a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Iaşi.

Citeste si: Imagini inedite cu Bercea Mondialu când a ieșit din închisoare: și-a împins soția cum a pășit pe poartă

Miercuri, 13 aprilie, liderul Cordunenilor urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunerea de arestare.

Cercetările continuă în acest caz, anunță polițiștii din Iași.

Nu este primul mandat de arestare pe numele lui Adrian Corduneanu

Potrivit BZI.ro, pe numele lui Adrian Corduneanu a mai fost emis, în urmă cu câțiva ani, un mandat de arestare, interlopul fiind acuzat tot de comiterea infracțiunii de șantaj.

Acuzaţiile procurorilor vizau, la vremea aceea, două perioade: octombrie – noiembrie 2015 şi 16 martie 2016/02 aprilie 2016.

Deşi iniţial toată lumea a crezut că un om de afaceri a depus un denunţ împotriva lui Adrian Corduneanu, în realitate, ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si