În urmă cu câteva luni, Bebino, Aticu, Litrașu și Victor Barbu l-au bătut pe ”Printisorul din Tărtășești” de ziua lui.

Alex Stoica a fost prins de polițiștii din Capitală

”Astăzi, 14 iunie a.c., polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au depistat un bărbat, urmărit pentru săvârșirea infracțiunilor de port sau folosirea de obiecte periculoase și tulburarea liniștii și ordinii publice.

La data menționată, în urma activităților investigativ-operative, politiștii l-au depistat pe bărbat într-un complex rezidențial din județul Ilfov, față de acesta fiind emis la data de 12 aprilie 2023, de către Judecătoria Răcari, un mandat de arestare preventivă. Bărbatul a fost preluat de polițiști, în vederea încarcerării acestuia.”, se arată în comunicat.

Incidentul a avut loc în luna martie, la o sală de evenimente din Tărtășești

Cei patru nu au fost invitați la petrecere, dar au venit puși pe scandal, cu cuțite și pistoale după cum povestesc martorii.

Citește și: VIDEO |Ce a pățit Ciprian Pian în spatele gratiilor: „Omul e făcut să îndure!”

La 5 zile după scandalul de la petrecerea de milionari din București, polițiștii și procurorii au percheziționat domiciliile celor 3 interlopi. Bebino a fost reținut, iar Aticu este în continuare căutat de autorități.

scandal

Scandal Tărtășești

În noaptea incidentului, la fața locului au intervenit polițiștii din Răcari, însă, autorii nu ajunseseră la poliție, conform Gândul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La audieri s-a prezentat doar Litrașu, care a adus un pistol de jucărie, de tip airsoft, despre care a precizat că este arma folosită în timpul scandalului.

Potrivit aceleiași surse, anchetatorii bănuiau că arma predată este diferită, însă, a fost prea târziu pentru a se dovedi contrariul.

Citește și: VIDEO| Ciprian Pian a fost eliberat. Spectacol de zile mari la porțile închisorii: „mulţi ani în libertate”

Bebino a fost prins miercuri, după ce fugise, alături de Aticu, care, încă este căutat de autorități. În aceeași zi, polițiștii din Dâmbovița au descins la adresele din București și Chiajna unde locuiesc Aticu și Litrașu, în speranța că, după cinci zile, ar mai avea șansa să găsească eventualele pistoale cu glonț folosite de interlopi, despre care ar fi relatat martorii oculari. În apartamentul lui Aticu s-a găsit o armă cu bile din plastic, similară cu cea predată de Litrașu. 

În momentul de față, doar trei dintre cei patru agresori au fost prinși. Bebino este arestat la domiciliu, Litrașu se află în arest preventiv, Robert Costandache este sub control judiciar

Interlopi puși pe scandal la o petrecere din Tărtășești

Momentul în care s-a dezlănțuit haosul a fost atunci când lăutarul de la petrecere a fost acaparat de bărbații neinvitați. Sărbătoritul i-a cerut să urce pe scenă pentru a cânta, moment în care a fost asaltat de interlopi, care au scos cuțite și pistoale.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Criminalul care i-a luat viața lui Emi Pian a primit 13 ani de închisoare

Fratele sărbătoritului a fost lovit în cap cu un baston telescopic, care e necesitat 7 copci.

În acest moment, Bebino și Litrașu se află sub control judiciar, iar, în urma scandalului în care au fost implicați ar trebui să ajungă după gratii. În momentul scandalului, de față ar fi fost prezent și primarul în exercițiu din Tărtășești, care ar fi fugit atunci când conflictul a escaladat.

De asemenea, Litrașu ar fi primit o lovitură din partea bătăușilor și a rămas inconștient la podea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si