Mascații au descins miercuri dimineață la mai multe adrese din Capitală şi în judeţul Călăraţi. Vizați au fost interlopul Bebino, dar şi alți membri ai Clanului Cocalarilor, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc.

Aceștia furnizau cocaină consumatorilor din Capitală.

"La data de 24 ianuarie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2023- ianuarie 2024, două persoane ar fi comercializat, respectiv ar fi intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București. Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea este realizată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", anunţă IGPR într-un comunicat.

Bebino audiat DIICOT

El este Marius Alecu.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Momente emoțioante la înmormântarea lui Alex, tânărul de 14 ani împușcat la Roma. Doi veri sunt acuzați de complicitate la omor

În cele din urmă, interlopul Bebino, membru al clanului Sportivilor, și Gabi Constantin, lider al clanului Cocalarilor au fost duși la sediul DIICOT pentru audieri.

Cine este Bebino?

Marius Alecu, cunoscut ca și Bebino este considerat unul dintre cei mai violenți interlopi din Capitală.

De-a lungul anilor acesta a fost implicat în mai multe incidente periculoase, numele lui apărând chiar în dosare privind infracțiuni de tentativă de omor, trafic de droguri, șantaj și lovire, proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În vârstă de 30 de ani, Bebino lucra în trecut ca agent de pază, alături de tatăl său, Tudor Alecu, zis Joe la restaurant. Atunci ar fi început de fapt să intre în atenția presei, deoarece s-a bătut cu fiul lui Cristian Poteraș, pe atunci primar al Sectorului 6, pe care l-ar fi tăiat cu un pahar spart. Mai apoi, a urmat să se facă remarcat în Clanul Sportivilor, iar la un moment dat a avut un scandal cu Nicușor Dumitrescu, zis Bibiloi, unul dintre cei mai vechi și mai cunoscuți lideri ai „Sportivilor” din Berceni. 

Bebino audiat DIICOT

Marius Alecu este audiat la DIICOT pentru trafic de droguri.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Zis și King Kong din Berceni a fost în anul 2020 la un pas de moarte, după ce a fost înjughiat de o grupare din Sectorul 2, condusă de Cezar Petcu. Cearta dintre ei ar fi fost pe seama a 10.000

de euro. După incidentul grav, Bebino și-a pierdut două degete, dar s-a ales și cu dosar penal pentru tentativă de omor, fiindcă l-ar fi înjunghiat pe unul dintre atacatori.

Nu s-a oprit aici, deoarece alături de concubina lui, Marius Alecu a creat o adevărată rețea de prostituție care era extinsă în București și trei județe. Atunci, el a fost reținut, alături și de alți complici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si