Potrivit DIICOT, cei sapte barbati ar fi vandut inca din 2016 substante psihoactive catre diversi consumatori, in perioada august 2016 – decembrie 2017, ajungand catre „clienti de incredere” peste 1.600 de pliculete cu substante psihoactive, sub forma pulverulenta, destinate consumului prin prizare, cu pretul de 50 de lei/ plic.

De asemenea, in luna mai a anului trecut, timp de mai mult de o saptamana, trei dintre membrii grupului au lipsit de libertate, intr-un apartament din Iasi, o persoana pe care au obligat-o sa comercializeze pliculete cu substante interzise catre diversi consumatori care o contactau.

Pentru ca persoana a refuzat initial sa faca asta, barbatii au batut-o cu pumnii si picioarele, iar ulterior a fost spitalizata din cauza leziunilor multiple, diferitelor contuzii, fracturi si extractiilor dentare pe care a trebuit sa le suporte.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodata, in ziua de 5 decembrie 2017, in urma unei perchezitii desfasurate de politisti, unul dintre barbati a lovit cu sabia un angajat al Serviciului pentru actiuni Speciale Suceava, ranindu-l foarte grav la cap si brat. Politistul ranit nu purta casca de protectie in momentul interventiei, desi o avea in dotare.

DIICOT a dispus trimiterea in judecata a celor sapte barbati pentru constituirea unui grup infractional organizat, ultraj prin tentativa la omor calificat, trafic de persoane, loviri sau alte violente si trafic cu substante psihoactive.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si