Close sidebar
Close sidebar

Interlopul care a lovit cu sabia un politist sucevean a fost trimis in judecata alaturi de alte sase persoane!

Barbatul care a ranit cu sabia un politist in luna decembrie a anului trecut a fost trimis pentru ultraj prin tentativa la omor calificat, trafic de persoane si trafic cu substante psihoactive. Alaturi de el au fost trimisi in judecata alti sase barbati, care in ultimii ani au facut trafic cu substante interzise si au rapit si obligat, prin amenintari si violenta, o persoana sa vanda pliculete cu substante interzise catre diversi consumatori.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit DIICOT, cei sapte barbati ar fi vandut inca din 2016 substante psihoactive catre diversi consumatori, in perioada august 2016 – decembrie 2017, ajungand catre „clienti de incredere” peste 1.600 de pliculete cu substante psihoactive, sub forma pulverulenta, destinate consumului prin prizare, cu pretul de 50 de lei/ plic.

De asemenea, in luna mai a anului trecut, timp de mai mult de o saptamana, trei dintre membrii grupului au lipsit de libertate, intr-un apartament din Iasi, o persoana pe care au obligat-o sa comercializeze pliculete cu substante interzise catre diversi consumatori care o contactau.

Pentru ca persoana a refuzat initial sa faca asta, barbatii au batut-o cu pumnii si picioarele, iar ulterior a fost spitalizata din cauza leziunilor multiple, diferitelor contuzii, fracturi si extractiilor dentare pe care a trebuit sa le suporte.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Totodata, in ziua de 5 decembrie 2017, in urma unei perchezitii desfasurate de politisti, unul dintre barbati a lovit cu sabia un angajat al Serviciului pentru actiuni Speciale Suceava, ranindu-l foarte grav la cap si brat. Politistul ranit nu purta casca de protectie in momentul interventiei, desi o avea in dotare.

DIICOT a dispus trimiterea in judecata a celor sapte barbati pentru constituirea unui grup infractional organizat, ultraj prin tentativa la omor calificat, trafic de persoane, loviri sau alte violente si trafic cu substante psihoactive.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI