Ne spuneti ce s-a intamplat? cine l-a injunghiat? cum s-a intamplat totul?

Mama interlopului: L-au asteptat dusmanii si l-au batut.  

Sitit ce s-a intamplat? Ati auzit ceva?

Mama interlopului: Dimineata zice: mami, nu stiu ce sa fac, sa ma duc, sa nu ma duc ca astia ma omoara. L-au astepotat si l-au batut rau de tot.

Rafuaiala sangeroasa s-a purtat in mijlocul zilei.
Mai mult indivizi, inarmati cu bate telescopice si cutite, l-au atacat pe Adrian Talos. Tanarul tocmai ce iesise din sala de judecata, unde fusese chemat ca inculpat, intr-un proces.  

Victima a fost atacata in plina strada de patru indivizi in momentul in care incerca sa se urce intr-o masina. Disperati, martorii au sunat la 112, iar politistii au blocat traficul in centrul Timisoarei.

Plin de rani, barbatul a ajuns pe targa medicilor, care l-au dus in mare graba, in sala de operatie.  

Adriana Blagniceanu, medic Spitalul Municipal Timisoara: Pacientul a fost stabilizat, semnele vitale sunt stabile, ramane internat pentru postoperator

Adrian Talos n-ar fi nici pe departe usa de biserica. Este un interlop cunoscut in oras si face parte din clanul care se bate cu gruparea lui Sorin Udrea, pentru suprematia orasului.

Adrian Talos, victima:  A strigat: Murim, acuma murim toti! Eu m-am speriat foarte tare, am facut un atac de panica si am tras.


Razboiul dintre cele doua bande dureaza de ani buni, iar ultima reglare de conturi s-a purtat in iulie, anul trecut.  Pentru gloantele trase, din masina, spre rivalii sai, Adrian Talos a fost atacat exact cand iesea dintr-un club, aflat vizavi de sediul politiei.


Clanurile rivale au bagat spaima in tot orasul. Lupta cea mai sangeroasa s-a dat, insa, in spitalului judetean. Unul dintre interlopi a ajuns acolo cu o sabie in umar si, la scurt timp, bataia a continuat in holul unitatii spitalicesti.

Cat despre atacul de azi, politistii inca nu au dat de urma suspectilor. In lipsa unei plangeri, ei pot fi acuzati doar de tulburarea linistii publice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si