Emi Pian, interlopul primit cu artificii de prieteni la ieșirea din închisoare nu a avut prea mult timp să se bucure de libertate că a primit o veste tragică. Verișoara acestuia, Brigitte, a murit la doar 26 de ani din cauza unei boli incurabile. Femeia era căsătorită și avea 3 copii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Brigi, ai zis că mă aștepți la grătar, eu am venit și tu ai plecat pentru totdeauna. Te voi iubi ca pe sora mea tot restul vieții mele. Pentru mine nu ai murit, ești în inima mea de când te-ai născut”, a scris Pian pe contul lui de socializare.

Citeste si: Pian a ieșit de la închisoare ”like a boss”! Șampanie, manele și artificii pe cer! Imagini nemaivăzute de la poarta penitenciarului

Citeste si: Prima zi de școală în America pentru Sorina. Ce a spus fetița când a fost întrebată de familia din România

Citeste si: Tatăl adoptiv al Sorinei, fetița înfiată din Baia de Aramă, declarații șocante: ”Am fost hărțuiți și aici, în America”

Și fratele lui Emi Pian a transmis un mesaj

Și fratele lui Emi, Vasile Duduianu, a transmis un mesaj pe contul lui de socializare. ”Of, Doamne, prea devreme ai luat-o pe verișoara mea dragă și scumpă. Am crescut împreună ca frații, nu am cuvinte să-mi exprim durerea pentru pierderea asta așa de mare. Te voi iubi toată viața mea. Dumnezeu să te ierte”, a scris Vasile Duduianu, cunoscut sub numele de Grațian Pian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si