Concubinul mamei fetei de 12 ani, găsită decedată în lada de la pat, este dat în urmărire internațională și este acuzat pentru săvârșirea faptei de omor. Bărbatul este căutat prin Europol și este încadrat la categoria „periculos”.

Concubinul mamei fetei de 12 ani, găsită decedată în lada de la pat, căutat prin Europol pentru săvârșirea crimei. Este considerat extrem de periculos

Inculpatul este de negăsit și este dat în urmărire internațională. Acesta este acuzat pentru săvârșirea faptei de omor, după ce cadavrul unei fete de 12 ani a fost găsit în lada patului unui apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

Citește și: Suspectul principal în cazul crimei din Berceni și-a băgat concubina în spital. Noi detalii din anchetă

Pentru mama fetei nu s-a dispus încă nicio măsură, iar dosarul se află la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Mama fetiței de 12 ani a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul. Femeia a ajuns în România

Femeia a fost audiată la Serviciul Omoruri din Capitală pentru tragedia petrecută, însă, aceasta susține că singurul vinovat pentru crimă este concubinul ei.

Mama fetiței de 12 ani a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul. Femeia a ajuns în România

Mama copilei de 12 ani ucise și găsite într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, a ajuns la serviciul Omoruri. Aceasta a mărturisit că fiica ei ar fi fost ucisă de concubin.

Deși  a fost reținută de către autoritățile spaniole  drept suspect de crimă, femeia are acum calitatea de martor.

Aceasta a ajuns, noaptea trecută, în România.

Femeia a mărturisit cine i-ar fi ucis copilul

”Luni seara am auzit că  a găsit-o moartă la mine în pat. De aia am venit acasă, că sunt nevinovată. Eu sunt nevinovată, îmi pot face toate testele!”, a declarat femeia.

Citește și:  Suspectul în cazul crimei din Berceni este dat în urmărire internațională. Mama fetiței de 12 ani găsită fără viață în lada unei canapele, eliberată de poliția spaniolă

Aceasta crede că responsabil de crimă ar fi chiar concubinul ei.

”Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”,   a spus femeia, potrivit Antena3CNN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si