Close sidebar
Close sidebar

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca esti bolnav!

Specialistii in interpretarea viselor sustin ca daca te visezi bolnav, asta nu inseamna ca vei pati ceva si ca vei fi lovit de vreo boala. O singura interpretare a visului in care esti bolnav are legatura cu sanatatea ta. Afla care!

Simona Alexa,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei bine, daca ai avut acest fel de vis, poti sa consulti dictionarul de interpetare a viselor si sa descoperi ce inseamna cand visezi ca esti bolnav.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Specialistii in interpretarea viselor spun ca atunci cand te visezi bolnav, subconstientul iti transmite ca ceva este in neregula cu tine si trebuie sa rezolvi urgent o anumita problema.

De cele mai multe ori, nu este vorba despre o afectiune medicala, ci despre probleme sufletesti. (Ce inseamna cand visezi ca nasti) 

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca esti bolnav, intins pe pat

Visele despre boala se pare ca anunta o iminenta despartire de persoana iubita. Daca te visezi bolnav, suferind si intins pe un pat, inseamna ca relatia ta de iubire este foarte subreda si ar putea sa urmeze despartirea.

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca esti bolnav si mergi la spital, la medic

Daca visezi ca esti bolnav si te-ai decis sa mergi la doctor pentru consult, visul are legatura ca relatiile de familie. Mai exact, relatiile cu persoanele din familia ta nu functioneaza deloc bine, iar prin acest vis tu primesti un mesaj sa remediezi problema si sa indrepti lucrurile.

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca partenerul tau este bolnav

Daca visezi insa ca persoana iubita este bolnava, asta nu inseamna ca vei ajunge cu ea la spital, ci ca trebuie sa ii acorzi mai multa atentie.

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca esti bolnav si ai probleme cu ochii

Daca visezi ca te dor ochii sau urechile inseamna ca trebuie sa vezi lucrurile cu alti ochi si sa asculti mai atent cand ti se transmite ceva.

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca esti bolnav cu stomacul

Daca visezi ca te doare stomacul, atunci trebuie sa analizezi cu atentie situatia dificila pe care stii ca o ai de gestionat.

Interpretarea viselor: ce inseamna cand visezi ca esti bolnav si lesini

Visele despre boli si bolnavi pot insemna si probleme cu anumite tranzactii financiare. Cu toate acestea, daca visezi ca esti bolnav si lesini in vis din cauza starii tale de slabiciune, inseamna ca sanatatea ta este intr-adevar in pericol. Ar fi bine sa mergi la medic.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI