Potrivit Poliţiei Judeţene Mureş, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Târnaveni au intervenit, luni, cu efective mărite în cartierul Dezrobirii din localitate ca urmare a unor sesizări de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

"La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că în afara locuinţelor, se aflau mai multe persoane, care nu respectau prevederile legale instituite în această perioadă, prin faptul că se aflau constituite în grupuri şi totodată tulburau ordinea şi liniştea publică, ascultând muzică la o intensitate ridicată.

Forţele de ordine le-au solicitat intrarea în locuinţe, aceştia manifestându-şi nemulţumirea cu privire la obligaţia de a rămâne în locuinţe", arată sursa citată.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a bolnavului de cancer care s-a întors la spitalul din Oradea unde a fost operat, pentru a construi un tunel de dezinfecţie pentru medicii care se luptă cu coronavirusul!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

În urma intervenţiei poliţiştilor, toate persoanele au intrat în locuinţe.

Până în prezent, au fost identificate 19 dintre persoanele în cauză şi urmează a fi sancţionate contravenţional pentru nerespectarea Ordonanţelor Militare şi a Legii 61/1991.

De asemenea, se continuă activităţile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Citeste si: VIDEO| Război în stradă cu Poliția. Scene incredibile în cartierul bucureștean Rahova

Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, mai transmite Poliţia Mureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si