Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 12:30, atunci când Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară ce aparține unui operator de salubrizare.

Citește și: Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

La fața locului s-au deplasat nouă cadre medicale cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la cabina autoutilitarei, pompierii reușind să localizeze incendiul. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la bordul autoutilitarei.

Citește și: Incendiu puternic într-un bloc din Teleorman: totul a pornit de la o lumânare

Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Trei mașini au ars, noaptea trecută, într-o parcare din Galați. Cauza incendiului nu a fost încă dezvăluită de anchetatori. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din primele informații, cei de la  ISU  au anunțat că atât două autoutilitare, cât și un autoturism au ars în întregime.

Citește și:  Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și urmează a fi stabilită cauza incendiului.

În acest caz polițițiștii din Galați fac cercetări și au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Citește și:  Clipe cumplite pentru o bătrână de 84 de ani din Letca Nouă. Casa ei a fost mistuită de un incendiu violent, imobilul arzând în întregime

Din fericire, polițiștii au strâns suficiente probe și urmează să vizioneze și imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă.

Citește și: Ana a dispărut fără urmă după ce s-a urcat într-un taxi. Soțul ei a fost arestat de polițiștii americani

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si