”Salvamont Sibiu intervine pentru acordarea de prim ajutor şi transport a unei persoane de sex masculin în vârstă de 56 ani din Sibiu cu suspiciune de fractură gleznă în zona Arpaşel din Muntii Fagaras. S-a solicitat sprijinul elicopterului SMURD pentru recuperarea victimei”, a transmis Salvamont Sibiu.

Un bărbat și-a fracturat glezna în Munții Făgăraș

Bărbatul în vârstă de 56 de ani va fi preluat de un elicopter SMURD.

Citeste si: VIDEO- Incident la stația de metrou Piața Romană. Circulația trenurilor, oprită în centrul Bucureștiului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”A fost solicitat un  elicopter Smurd -Igav pentru a prelua persoana accidentată pentru transport la spital”, mai transmite Salvamont Sibiu.

Şapte persoane au fost salvate de salvamontişti în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost primite 18 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, cele mai multe, 4, pentru judeţul Satu Mare, câte 2 pentru Prahova, Maramureş, Cluj şi Alba şi pentru alte 6 judeţe câte un apel.

Citeste si: Prima pacientă supusă unui transplant pulmonar în pandemie a murit. Aceasta ar fi încetat să mai ia tratament

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 7 persoane. Două personae dintre acestea au fost predate la Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoană a fost predată la elicopterul SMURD pentru transport aerian la spital”, transmit salvamontiştii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si