Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. Intervenție de ultim moment pentru Berna de la „Puterea Dragostei”. Ce a pățit fosta concurentă?! Avem imaginile.

Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. Berna de la „Puterea Dragostei” a luat o decizie radicală după terminarea competiției de la Kanal D. Focoasa blondină și-a pus acid în buze, apoi și-a scurtat părul și i-a schimbat nuanța. Berna face acum și ședințe de microdermoabraziune cu diamant și hidratare intensă.

Fanii lui Bernadette Laszlo au fost uluiți de schimbarea radicală a tinerei.

intervenție berna de la puterea dragostei

Intervenție de ultim moment pentru Berna de la „Puterea Dragostei”. Ce a pățit fosta concurentă

intervenție berna de la puterea dragostei

Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Cine este, de fapt, Nicolas de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. Citeste si: Bianca de la „Puterea Dragostei”, decizie de ultima oră după câștigarea marelui premiu

Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, dezvăluiri exclusive: De ce s-a certat cu Bianca?

Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. Berna de la „Puterea Dragostei” arată mai bine ca niciodată acum. Iubita lui Philip Albu susține că nu și-a mai văzut familia de șapte luni din cauză că a venit mama lui Philip din Italia.

„Nu am mai fost la ai mei de șapte luni. Am stat acasă cu Philip pentru că mama lui vine rar în țară, însă pe 7-8 august urmează să mergem la părinții mei. Abia aștept!” a declarat Berna de la „Puterea Dragostei” pentru știrilekanald.ro.

intervenție berna de la puterea dragostei

Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. În prezent, Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” locuiesc în București.

Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, ba chiar au planuri de viitor.

Intervenție chirurgicală Bernadette Laszlo. Citeste si: Băieții de la Puterea Dragostei, gestul care i-a șocat pe telespectatori ”Ce urmează, să-i vedem...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si