La fața locului s-au deplasat forțe din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgăşani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă şi o ambulanţă SMURD.

O persoană ar fi rămas blocată în casa cuprinsă de flăcări

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul locuinței, la o cameră de locuit.

Citește și: Un TIR care transporta materiale plastice a luat foc la Arad

Pompierii au început imediat căutările persoanei surprinse de incendiu și, din nefericire, au identificat o victimă, de sex masculin, carbonizată.

Incendiul a fost localizat şi lichidat, la scurt timp de la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, în limitele găsite.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu într-un bloc din Buzău. O femeie a murit carbonizată

Au ars cca 30 de mp din suprafața locuinței, elemente de mobilier și materiale textile.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului nu a fost încă stabilită.

Incendiu într-un apartament din Constanța: zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit pe strada Hortensiei, din Constanța, miercuri după-amiază. În urma incidentului, au fost evacuate aproximativ 40 de persoane.

Citește și: Momente tensionate în Piața Mare din Sibiu! Un bărbat s-a urcat pe un stâlp. Un echipaj SMURD a intervenit de urgență

Incendiul a izbucnit la etajul nouă al unui apartament situat pe Aleea Hortensiei, bloc E2, scara 1.  

Mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța au ajuns la fața locului și au reușit să lichideze incendiul. Este vorba despre trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autoplatformă, o ambulanță SMURD, o Descarcerare și un echipaj SAJ, potrivit observatorconstanța.

Citește și: Incendiu într-un apartament din Constanța: zeci de persoane au fost evacuate

Proprietara apartamentului, o femeie de 83 de ani, a fost evacuată și asistată medical de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. Din fericire, aceasta nu a suferit arsuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si