Close sidebar
Close sidebar

Intervenție contracronometru la Bacău. Medicii se luptă în aceste momente pentru a salva viața unui bărbat

În această seară, la ora 18:23, o misiune aeromedicală în premieră a avut loc la heliportul SJU Bacău. Medicii fac eforturi considerabile pentru salvarea unei vieți.

Diana Bostan,

Intervenție Bacău


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În medicina de urgență, timpii de reacție și intervenție sunt definitorii în salvarea unei vieți.

Misiune aeromedicală la Bacău

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost transferat de la spitalul din Galați la SJU Bacău pentru o intervenție neurochirurgicală urgentă.

Citește și: „Vreau să trăiesc”. O tânără de 25 de ani a rămas fără picioare după ce o mașină a lovit-o pe un viaduct în Chișinău

Pacientul diagnosticat cu AVC- hemoragie subdurală, a fost preluat de echipa medicală a Spitalului Județean Bacău, a fost intubat, ventilat mecanic, sedat, stabilizat și dus direct în sala de operație.

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort în râul Olănești

„Echipa de căutare/salvare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în data de 08.02.2023, la ora 23.00, pentru scoaterea unui bărbat decedat din apa râului Olănești.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Accident în Capitală: Un pieton a fost lovit de un autoturism în timp ce se deplasa pe trotuar

În urma identificării, s-a constatat că acesta avea vârsta de 55 de ani fiind găsit plutind, în albia râului Olănești”,  informează

ISU Vâlcea.

Un copil de trei ani și mama lui au fost răniți, la Mândrești

Un autoturism a intrat în coliziune cu un microbuz de călători, miercuri, la Mândrești, de unde a rezultat rănirea unui copil de trei ani, dar și a mamei acestuia.

Citește și: Accident rutier grav în Vrancea: un copil de trei ani și mama lui au fost răniți, la Mândrești

"Prin apel 112 a fost anunţată producerea unui eveniment rutier în Mândreşti.

Conform primelor date, coliziunea a avut loc între două autoturisme şi un microbuz. A fost solicitată intervenţia ambulanţei pentru un minor cu posibil un atac de panică. În microbuz nu se aflau pasageri", a precizat IPJ Vrancea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI