Intervenție de urgență pompierilor pentru salvarea doi adulți și un copil, prinși în apele unui râu după creșterea debitului. Cele trei persoane au rămas izolate pe insula de circa 80 de metri pătrați după ce nivelul apei a crescut rapid.  Aceștia au sunat la 112.  

Citește și: Furtuni în țară. Un drum s-a surpat, iar un parc a fost înghițit de ape

„În urma apelului la 112, două echipaje operative din cadrul Detaşamentului Deva, dintre care unul specializat pentru operaţiuni de căutare-salvare din mediul acvatic, s-au deplasat de urgenţă spre locul evenimentului, cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o autospecială destinată intervenţiilor în mediului acvatic”, a transmis ISU Hunedoara. 

Furtuni în țară. Un drum s-a surpat, iar un parc a fost înghițit de ape

Furtunile au făcut prăpăd în toată țara, iar cantitățile uriașe de apă au distrus mai multe gospodării.

După o ploaie care a ținut toată noaptea, săptămâna trecută, străzile din Mamaia au fost complet inundate. Apa care măsoara aproape jumătate de metru depășește pe alocuri roțile mașinilor.

Citește și: O stradă din Năvodari a fost inundată după o ploaie torențială

În municipiul Constanța, la un bloc situat pe Aleea Egretei s-a acționat pentru   evacuarea apei din demisol,   unde se aflau 11 garsoniere, 9 dintre acestea fiind afectate de apă.

Marea a fost și ea agitată. O plajă din Mamaia a fost distrusă de vânt, iar apa a ajuns aproape de șezlonguri.

Un camping din Bihor a fost luat de viituri. În camping se aflau zeci de turiști

În Bihor, un camping în care se aflau zeci de turişti a fost luat de viitură. În imaginile publicate pe o rețea de socializare, de unul dintre turiști, se poate vedea cum apa inundă corturile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Am venit ud de pe traseu si am crezut că mai am lucruri uscate în cort…. Ce a fost în cort în mare parte s-a udat, tot ce a fost în antreu a fost luat de apă.

Citește și: VIDEO| O tornadă a făcut ravagii în oraşul italian Catania

Noi ne-am udat bine și am avut emoții să trecem zona prin  viitură să ajungem la cort”, a scris Marcel Neag, cel care a făcut publice imaginile.

O terasă care se află în incinta campingului a fost acoperită de ape.

Citeste si:   Cod portocaliu de vijelii. Care sunt județele vizate

 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 

 

 

În Municipiul Constanța s-a acționat și pentru degajarea apei din alte două locuințe și o curte, precum și din subsolul unei biserici. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si