Două persoane au ajuns sub un mal de pământ, iar pompierii au fost nevoiți să intervină de urgență. Incidentul a avut loc în localitatea Păușești Măglași. 

Salvatorii intervin pentru a scoate persoanele în siguranță.  

„O persoană este îngropată până la gât și este inconștienta, iar cea de-a doua este îngropată până la brâu”, transmite ISU Vâlcea.   

Citește și: Patru copii au murit după ce au fost surprinşi de maree, în timp ce se aflau la pescuit

Patru copii au murit după ce au fost surprinşi de maree, în timp ce se aflau la pescuit

O ieșire la pescuit s-a transformat într-o tragedie în Canada. Patru copii au murit după ce au fost surprinşi de maree, în timp ce se aflau la pescuit, în Quebec. 

Patru copii au fost găsiți inconștienți  pe o plajă din provincia Quebec, Canada, şi ulterior au fost declarați decedați, după ce un grup de persoane aflate într-o excursie la pescuit a fost surprins de maree, afirmă Poliția, citată de CNN.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și:  Un vas de pescuit s-a răsturnat, iar 39 de persoane sunt date dispărute

Un purtător de cuvânt al Poliției provinciei Quebec a declarat pentru CNN că salvatorii au fost chemați, sâmbătă, la 2 a.m, la Portneuf-sur-Mer, un oraş aflat pe malul unui râu, pe țărmul nordic.

Cum s-a întâmplat tragedia

Unsprezece persoane au fost date dispărute după ce au plecat pe jos, într-o excursie la pescuit, şi au fost surprinse de maree, a declarat purtătorul de cuvânt.

Şase din cele 11 persoane au fost salvate şi cinci au rămas dispărute peste noapte, a spus el.

Citește și:  ALERTĂ- dispariție minori. Cinci copii au fugit dintr-un centru de plasament și nu s-au mai întors

Dimineaţa, patru copii, toţi cu vârsta peste 10 ani, au fost găsiţi inconştienţi şi au fost duşi la spital, potrivit purtătorului de cuvânt. Poliţia a confirmat ulterior că acei copii au fost declaraţi morţi.

Citește și:  Un copil de 6 ani, înhățat de un leu la grădina zoologică

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un bărbat cu vârsta între 30 şi 40 de ani este încă dispărut, potrivit Poliţiei din provincia Quebec, fiind în desfășurare o operațiune de căutare cu scafandri, bărci şi elicoptere.

Poliţia din provincia Quebec anchetează circumstanțele în care a avut loc acest eveniment, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Citește și: O turistă s-a rănit, după ce a alunecat în zona Cascadei Urlătoarea. Aceasta a suferit o dublă fractură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si