Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Someş" Satu Mare, pompierii sătmăreni au fost solicitaţi pentru scoaterea acestora.

Pompierii au fost solicitaţi printr-un apel la 112 să intervină la o persoană de sex masculin aflată la o înălţime de aproximativ 25 m, care în urma unei acţiuni de întreţinere la turnul de apă, din localitatea Decebal, s-a intoxicat cu vapori de diluant.

Citește și: Un primar din Hunedoara îi îndeamnă pe localnici să ofere bani în plic, în loc de coroane funerare, pentru a reduce poluarea

,,Astăzi, la ora 11:07, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş al judeţului Satu Mare a fost alertat să intervină la o persoană de sex masculin aflată la o înălţime de aproximativ 25 m, care în urma unei întreţineri la turnul de apă, din localitatea Decebal, s-a intoxicat cu vapori de diluant. La faţa locului s-au deplasat forţele militare cu o autoscară şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare. Apelul la SNUAU 112 a fost realizat de către colegul care însoţea persoana în cauză”, transmite ISU Satu Mare.

Bărbaţii au fost găsiți într-un turn la 25 de metri înălţime

Intervenție de urgență într-o localitate din Satu Mare. Doi bărbați s-au intoxicat cu diluant

Intervenție de urgență într-o localitate din Satu Mare. Doi bărbați s-au intoxicat cu diluant

[Sursa foto: portalsm.ro]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Forțele militare s-au deplasat la fața locului cu o autoscară şi un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţa Satu Mare.

Victimele sunt în stare conștientă

Pompierii au găsit două victime în stare conştientă. Acestora li s-a administrat oxigen, desfăşurându-se în acelaşi timp acţiuni în vederea scoaterii acestora din bazin. 

Citește și: Cetățean olandez, găsit mort într-o cameră de hotel din Timișoara. Autoritățile fac cercetări pentru ucidere din culpă

”Sunt 2 victime surprinse în stare conştientă, li se administrează oxigen şi se desfăşoară acţiuni în vederea scoaterii din bazin”, precizează ISU Satu Mare.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani din Neamț și-a parcat mașina lângă linia ferată și s-a aruncat în fața trenului

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si