Politistii Inspectoratului de Politie Judetean Maramures au efectuat 11 perchezitii domiciliare la sediile sociale si punctele de lucru ale unor agenti economici si la locuintele unor persoane fizice, din trei localitati din judetul Maramures.

Activitatile se desfasoara intr-un dosar penal in care se fac cercetari pentru comiterea infractiunilor de taiere fara drept si furt de arbori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Valoarea prejudiciului cauzat prin taierile ilegale de material lemnos este de aproximativ 460.000 de lei.

in urma perchezitiilor, au fost ridicate documente de evidenta contabila, inscrisuri care au legatura cu activitatea infractionala si material lemnos detinut fara documente legale de provenienta.

Cercetarile sunt continuate in cauza pentru documentarea intregii activitati infractionale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si