Intervenții riscante ale salvamontiștilor

Potrivit datelor transmise sâmbătă de Salvamont Prahova, prima intervenţie a avut loc la o stâna din Bucegi, unde un bărbat în vârstă de 73 de ani a suferit un stop cardio-respirator și nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Dispeceratul Judeţean Salvamont Prahova a solicitat şi prezenta unui echipaj aero-medical de la Braşov. Cu toate eforturile de resuscitare făcute de către personalul medical de pe elicopter şi de salvatorii montani, pacientul a decedat”,

au transmis salvamontiştii.

Citește și: Veronica s-a aruncat de pe un pod cu băiețelul ei de patru ani

A doua intervenţie a fost în cazul unui practicant de mountain-bike care a suferit un traumatism la un braţ, după ce a căzut cu bicicleta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La cele două cazuri au intervenit salvatorii de la Salvamont Prahova cu un UTV, o ambulanţă şi doi salvatori montani – paramedici şi cei de la Salvamont Sinaia cu patru salvatori montani.

Veronica s-a aruncat de pe un pod cu băiețelul ei de patru ani

Scene șocante s-au derulat în Italia. O mamă s-a aruncat de pe pod alături de fiul său, în vârstă de patru ani.

O italiancă a decis să-și pună capăt zilelor  alături de fiul ei. Femeia, de 41 de ani, și copilul, de patru ani, au murit după ce au căzut de pe podul Mostizzolo, în Val di Sole, regiunea Trentino, de la o înălțime de aproximativ 90 de metri. 

Citește și: O familie de români a ajuns la spital de urgență, după ce au mâncat ciorbă preparată cu insecticid. Cine a preparat mâncarea toxică?

Carabinierii din Cles investighează dinamica și, mai ales, motivele tragediei. Corpurile au fost recuperate din apele râului Noce.

Pentru cei doi, mamă și fiu, nu mai era nimic de făcut. Apropiații sunt în stare de șoc.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si