Avocatul patronului de la Ferma Dacilor a luat o decizie șoc! Deși părea foarte implict în acest caz al complexului din Tohani care a fost mistuit de flăcări pe data de 26 decembrie 2023, acum al ar fi anunțat că renunță la caz.

De ce renunță la caz Bogdan Annei?

Bogdan Annei a spus că el nu se mai simte deloc protejat, ba din contră, ar primi amenințări.

”Din cauza presiunilor care s-au făcut asupra mea și a telefoanelor de amenințare pe care le-am primit. De la diverse persoane, nu știm încă. O să verificăm și noi de unde și în ce fel. Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar și am decis să mă retrag. Au fost telefoane de amenințare și presiuni puse ca eu să mă retrag din acest dosar. Nu știu motivele, dar am găsit de bun august să vă spun. Au fost de-a lungul acest zile în care eu am fost în dosar și am încercat să-mi fac treaba, dar se pare că de la București deranjăm”, a declarat acesta.

Avocat Cornel Dinicu retragere dosar

Bogdan Annei se simte amenințat, fapt pentru care renunță la caz.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gheorghe Dincă a recunoscut, în sfârșit! Ce a făcut, de fapt, monstrul din Caracal cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Cine ar fi putut pune focul la Ferma Dacilor?

Luni, 22 ianuarie, Cornel Dinicu este din nou audiat de procurori. Afaceristul ar fi venit cu o nouă variantă. Astfel, de vină pentru cele 8 persoane care și-au pierdut viața ar fi doi cetățeni moldoveni, angajați ai pensiunii. Și ei s-ar fi aflat în acea noapte fatidică la pensiune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un angajat ar fi venit cu o nouă variantă, el spunând că de fapt totul a fost premeditat.

”Incendiul a pornit pe o suprafață destul de mare, nu cu un focar care s-a extins... Fumul și gazele care rezultă din materialele plastice arse, e un foc fără flacără mare, te intoxică, deci nu-i vorba de monoxid de carbon, e un gaz foarte toxic și îți anihilează toate reacțiile(...) Pompierii au văzut, deci nu numai eu, că ardea piatra! Evident că acolo a fost o substanță inflamabilă care ardea. O piatra nu e inflamabilă, nu poate să ardă așa, din senin...”, a spus martorul pentru Antena 3 CNN.

Avocat Cornel Dinicu retragere dosar

Ferma Dacilor a ars în a doua zi de Crăciun.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Un bătrân a ajuns să doarmă în mașină, după ce a fost șantajat de o româncă. Cum i-a sucit mințile tânăra?

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În acest moment, patronul Fermei Dacilor se află în arest preventiv, sub acuzația de distrugere din culpă. Alți doi administratori, Vitomir Adrian Ristin și Adelina Elena Ilie sunt aretați la domiciliu. De asemenea, șefa serviciului urbanism a fost arestată preventiv.

Procurorii au mai decis să-i plaseze sub control judiciar pe actualul primar al comunei Gura Vadului, Marius Nicolae Sora, și pe fostul primar Constantin Lungu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si