„Imagini teribile au fost surprinse pe autostrada A1 în vestul țării. Un camion încărcat cu lemne a pătruns pe contrasens și a strivit o mașină în care se afla consulul Ungariei în România. Diplomatul de 60 de ani a murit pe loc. Tragedia s-a produs din cauza exploziei unui cauciuc. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a spus Christian Sabbagh.

„Ăsta e mort, a intrat de pe contrasens”, a spus un martor.

Aceste imagini sunt surprinse la scurt timp după impactul devastator. Un camion încărcat cu lemne a spulberat parapetul din mijlocul autostrăzii și a intrat pe contrasens.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„A explodat roata.”, a explicat șoferul camionului.  „Într-o clipă am zis că ne-am nenorocit.”, a completat soția bărbatului.

Camionul a strivit pur și simplu o mașină cu numere de corp diplomatic, în care se afla consulul Ungariei la București.

Bărbatul de 60 de ani a murit pe loc, apoi a acroșat ușor alte două mașini și s-a răsturnat pe marginea drumului.

„Suntem necăjiți. Dacă am putea, am da timpul înapoi. Deci atâta suntem de necăjiți noi, nu vă puteți imagina.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu au fost rănite alte persoane, iar șoferul camionului nu consumase alcool.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si