Traficul pe soseaua din imagini nu pare deloc intens. Masinile asteapta la semafor, pe trecerea de pietoni se afla un barbat, iar din stanga, de pe trotuar, se apropie in viteza un biciclist. Pedaleaza destul de repede si ajunge sa traverseze cat ai clipi primul sens se circulatie.

In timp ce biciclistul incepe traversarea pe cel de-al doilea sens, o masina ce trecuse pe rosu se apropie cu viteza ametitoare chiar de locul in care se afla el.
Impactul pare inevitabil. Insa este suficienta o fractiune de secunda pentru ca totul sa ia o alta intorsatura. Din dreapta imaginii apare un taxi, care circula regulamentar pe sensul sau de mers. Soferul nu mai poate evita coliziunea si loveste masina care a trecut pe rosu in partea din spate. In mod ironic, impactul este suficient de puternic pentru a-i devia putin directia. Astfel ca in loc sa mearga tot inainte si sa provoace o tragedie omorand un om, masina ce a traversat ilegal se opreste in stalpul din centrul intersectiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Biciclistul isi continua nestingherit traversarea. A scapat de ce-a fost mai rau. Dar ce-o fi vrut oare Dumnezeu sa-l invete? Cum norocul lui poate deveni ghinionul altuia sau cum ghinionul altuia se poate tranforma in norocul lui?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si