În urmă cu 13 ani, un bărbat din Arad, cunoscut pentru activitatea sa din domeniul afacerilor, a dispărut. Un partener de-al său ar fi recunoscut că l-a ucis, apoi i-ar fi aruncat trupul în Mureș, dar se pare că a fost eliberat.

După mulți ani de la dispariția sa, familia și prietenii afaceristului fac mărturii șocante și speră să se facă dreptate.

"Într-un mod cinic a recunoscut că l-a omorât şi l-a aruncat în Mureş", ar fi mărturisit un prieten al afaceristului, despre cazul tulburător.

Afacerist dispărut în urmă cu 13 ani, de negăsit. Un bărbat ar fi recunoscut că l-a omorât

Abel Apostol era un afacerist cunoscut în Arad pentru activitatea sa care se afla într-o continuă prosperitate. În urmă cu 13 ani, Abel ar fi plecat la o întâlnire de afaceri și, de atunci, nu s-a mai întors acasă, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro.

Dispariția lui Abel este cu greu suportată de familia sa. Atât soția, cât și fiul său, își doresc să se facă dreptate în cazul bărbatului.

”Nu s-a terminat şi nici nu se va termina. Nici nu ştiu ce mai putem face”,  a mărturisit fiul afaceristului, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

femeie ingrijorata

Foto simbol- persoana îngrijorată

[Sursa foto: istockphotos]

”Toată lumea spune că trece, că te obişnuieşti, însă nu trece”,  a mărturisit soția bărbatului, potrivit observatornews.ro.

Dispariția lui Abel Apostol ar fi fost considerată o crimă.

În urmă cu 11 ani un partener de afaceri de al bărbatului a fost considerat suspect și reținut de autorități. Potrivit informațiilor citate de sursa anterioară, suspectul ar fi fost condamnat la 15 de ani de închisoare.

Citește și: Momente teribile pentru un copil de cinci ani! Un șofer român a încercat să-l răpească chiar de lângă bunica și fratele lui. Uluitor ce explicație a dat bărbatul în fața oamenilor legii: ”Prefer să mor, decât la închisoare”

masina de politie

Foto simbol- mașină de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

În urmă cu câteva luni, după ce și-ar fi ispășit pedeapsa în spatele gratiilor, suspectul ar fi recunoscut că l-ar fi ucis pe Abel Apostol. Motivul este șocant. Se pare că Abel ar fi dorit să împartă afacerea, iar acesta nu ar fi fost de acord.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”Într-un mod cinic a recunoscut că l-a omorât şi l-a aruncat în Mureş. O bătaie a avut loc în restaurant, iar de aici l-au luat cu maşina şi au plecat. A fost împuşcat în maşină, părerea mea”, a mărturisit un prieten de-al bărbatului dispărut, potrivit observatornews.ro.

După ce și-ar fi mărturisit crima în fața judecătorilor, suspectul principal în cazul dispariției lui Abel Apostol a fost eliberat.

”Eliberarea lui pare o palmă dată conceptului de Justiţie. Dacă îl mai ţineau, putea fi constrâns poate cumva să recunoască unde e cadavrul. Mureşul te ridică cumva. Undeva, la un moment, efectiv te scoate, deci nici vorbă, a mărturisit un prieten de-al bărbatului dispărut, potrivit observatornews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si