Sa mai spuna cineva ca oltenii nu-s primii din tara! Ca sa ia fata tuturor, autoritatile din Slatina au montat deja luminitele de Craciun.

Pai tocmai pentru ca graba strica treaba, municipalitatea a inceput din timp decorarea orasului. Edilii vor ca Slatina sa sclipeasca mai ceva ca marile metropole, asa ca a scos din buzunarul oamenilor 350 de mii de lei.

Sa nu se supere! Vor avea figurine 3 D si arcade luminoase ca la Disney Land.  

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cei in masura vin cu explicatia lor:

Daniel Murgulet-sef birou Directia Administrarea Strazilor si Iluminatului Public-Primaria Slatina: Volumul este mare, exista un numar de 15 strazi, aartere pe care trebuie sa le impodobim. exista un nr de cicni brazi si trei sensuri giratorii plus esplanada orasului.

Anul trecut, craiovenii au fost in top. Brazii si iluminatul stradal pentru sarbatori au fost instalate inca din septembrie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si