Tinerii cercetasi au venit in Romania la invitatia colegei lor, Julia Bujor, al carei tata are o casa in satul Grozavesti din comuna Mehedinti.
Acestia au venit de o saptamana in Romania, iar rezultatele muncii lor deja au inceput sa se vada. Au facut curat la cimitirul din sat, iar acum sapa un sant care sa protejeze drumul de apele care se scurg de pe deal.
Tinerii au cerut si ajutorul localnicilor in activitatile pe care le desfasoara in sat, insa acestia au refuzat sa ii ajute, preferand sa stea si sa se uite.
Ba mai mult, unii chiar au ras cand le-a fost solicitat ajutorul, scrie digi24.ro.

Tinerii cercetasi au venit in Romania la invitatia colegei lor, Julia Bujor, al carei tata are o casa in satul Grozavesti din comuna Mehedinti.

Acestia au venit de o saptamana in Romania, iar rezultatele muncii lor deja au inceput sa se vada.

Au facut curat la cimitirul din sat, iar acum sapa un sant care sa protejeze drumul de apele care se scurg de pe deal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Tinerii au cerut si ajutorul localnicilor in activitatile pe care le desfasoara in sat, insa acestia au refuzat sa ii ajute, preferand sa stea si sa se uite. Ba mai mult, unii chiar au ras cand le-a fost solicitat ajutorul, scrie digi24.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si