Close sidebar
Close sidebar

Intr-un sat din Romania, voluntari francezi strang gunoaiele. In acest timp, localnicii stau pe marginea santului si ii privesc

Patru studenti din Franta au venit pentru doua saptamani in Romania, special pentru a face curatenie. In acest timp, localnicii stau pe marginea santului si pierd vremea.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Tinerii cercetasi au venit in Romania la invitatia colegei lor, Julia Bujor, al carei tata are o casa in satul Grozavesti din comuna Mehedinti.
Acestia au venit de o saptamana in Romania, iar rezultatele muncii lor deja au inceput sa se vada. Au facut curat la cimitirul din sat, iar acum sapa un sant care sa protejeze drumul de apele care se scurg de pe deal.
Tinerii au cerut si ajutorul localnicilor in activitatile pe care le desfasoara in sat, insa acestia au refuzat sa ii ajute, preferand sa stea si sa se uite.
Ba mai mult, unii chiar au ras cand le-a fost solicitat ajutorul, scrie digi24.ro.

Tinerii cercetasi au venit in Romania la invitatia colegei lor, Julia Bujor, al carei tata are o casa in satul Grozavesti din comuna Mehedinti.

Acestia au venit de o saptamana in Romania, iar rezultatele muncii lor deja au inceput sa se vada.

Au facut curat la cimitirul din sat, iar acum sapa un sant care sa protejeze drumul de apele care se scurg de pe deal.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Tinerii au cerut si ajutorul localnicilor in activitatile pe care le desfasoara in sat, insa acestia au refuzat sa ii ajute, preferand sa stea si sa se uite. Ba mai mult, unii chiar au ras cand le-a fost solicitat ajutorul, scrie digi24.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI