Close sidebar
Close sidebar

Într-una dintre cele mai sărace țări, cadavrele celor răpuși de coronavirus sunt arse pe stradă

Coronavirusul a făcut ravagii în America Latină. Autoritățile Boloviei, una dintre cele mai sărace țări, au venit cu o soluție pentru familiile care nu dispun de bani pentru cheltuielile de înmormântare.

Catalina Popa,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cadavrele sunt incinerate într-un crematoriu mobil, amplasat pe o remorcă, scrie Daily Mirror.
Cimitirele și casele funerare nu mai au loc pentru cadavre, iar soluția cu care au venit autoritățile este mai puțin costisitoare.

Citeste si: Veste proastă pentru românii care vor să plece pe litoralul bulgăresc! Majoritatea hotelurilor se închid după 10 septembrie

Carlos Ayo, un inginer preocupat de mediul înconjurător și unul dintre „arhitecții” „cuptorului crematoriu”, a spus că ideea s-a născut din nevoia de ajutor.
Crematoriile sunt scumpe și pot fi accesate doar în orașele mari din Bolivia. Ayo a spus că trei canistre de combustibil vor incinera cadavrul în 30 de minute și poate incinera 20 de cadavre pe zi, adăugând că primăriile locale au comandat deja crematoriile mobile.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalul care i-a furat actele și banii unui turist din România

„Am vrut să ajutăm în pandemie ”, a spus acesta pentru The Guardian. „Ne-am întrebat dacă nu ar fi mai bine să avem ceva mobil, să ne mutăm dintr-un loc în altul”.

Bolivia a înregistrat 95.071 cazuri confirmate de Covid-19 și 3.827 decese

America Latină şi zona Caraibilor au devenit regiunea cu cele mai multe cazuri de coronavirus de la începutul pandemiei, peste 4,3 milioane de cazuri

Potrivit unui anunţ făcut de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) în luna mai, continentul american a devenit noul epicentru al pandemiei de COVID-19, după Europa.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI