Scene de groaza s-au petrecut aseara intr-o gara din Manchester. Un individ a ranit 3 persoane cu un cutit. Printre victime se afla si un politist. Martorii spun ca barbatul si-a legat atacul de "bombardamentele din alte tari" la care participa si Marea Britanie. A fost imobilizat cu greu de catre politistii care au fost nevoiti sa foloseasca o arma cu electrosocuri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aceasta este masina care a spulberat un grup de oameni pe o strada din Tokyo. Turistii si localnicii se imbulzeau in acest loc pentru a sarbatori trecerea in noul an. 8 persoane au ajuns la spital cu rani grave. Tanarul de la volan a fost incatusat, dar politistii nu au facut publice detalii legate de motivul acestui atac.

Emotii au avut in noaptea de anul nou si calatorii de pe aeroportul Schiphol de langa Amsterdam. Echipele antitero au verificat unul dintre terminale dupa un apel care anunta amplasarea unei bombe. S-a dovedit o alarma falsa iar autoritatile au retinut un cetatean canadian in varsta de 51 de ani, suspectat ca ar fi anuntat prezenta bombei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si