Cat sange rece sa fi avut aceasta femeie!?
Firul evenimentelor iti taie, pur si simplu, respiratia.
In imaginile surprinse pe camerele de supraveghere de la metrou, in statia Costin Georgian, se vede clar cum tanara pe care criminala a ales-o drept victima s-a luptat cu toata forta ei, pentru a ramane in viata.

Totul s-a petrecut in doar cateva secunde: in timp ce fata sta linistita pe marginea peronului, femeia se apropie ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.
Dintr-o data, intr-o explozie de energie, o impinge pe tanara cu o forta greu de inchipuit.

Fata isi pierde echilibrul, este aruncata doi pasi mai in fata, iar varful talpii ei aproape ca trece de marginea peronului.
Norocul tinerei a fost ca primul pas facut dupa ce a fost aruncata in fata, a fost unul mare, fapt care i-a permis sa aiba un echilibru mai bun si sa-si poata pastra stabilitatea.
Femeia, insa, nu se lasa. O mai impinge o data, dar tanara reuseste sa faca un pas la stanga si sa se indeparteze apoi o ia la fuga.

Agresoarea se trage, apoi, doi pasi mai in spate, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Totul s-a petrecut cu doar cateva secunde inainte de a opri trenul in statie. O singura miscare gresita a tinerei si totul s-ar fi putut sfarsi cu o tragedie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

A plecat apoi spre al doilea atac... cel care s-a transformat in crima.

Gesturile femeii au reprezentat un shoc chiar si pentru familia acesteia. Toti o stiau putin mai retrasa, insa nu s-ar fi asteptata niciodata la asa ceva.

MAMA CRIMINALEI: PARCA AR fi diabolica, nu stiu cu cine sa vorbesc sa-i citeasca. Si un preot, nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred

MAMA MAGDALENEI:  PUTETI SA-MI SPUNETI  de cand nu ati mai vorbit cu fata dumneavoastra? din septembrie! din septembrie dar ce vorbit ca nu voia sa vorbeasca! ne dracuia, arunca cu pietre in noi. A vazut-o si salvarea camd am cehmat-o, atunci, dar nu au vrut sa o ia.

Pe contul de socializare al femeii acuzate acum de o crima sinistra, postarile le-au dat de banuit si specialistilor.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

"Se fixeaza pe o anumita tipologie umana,  fete tinere, pe care le impinge la metrou. 

In acest moment in baza infor publice se emite o ipoteza ca persoana traia intr-o stare de vis".

Ba mai mult, intre cele doua atacuri, femeia a mai facut un gest cel putin ciudat.

Va aratam totul la Stirile Kanal D de la ora 19;00, cand va prezentam imagini in exclusivitate si dovezi ale unor legaturi dubioase!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si