Close sidebar
Close sidebar

Intrebat de ce l-a insotit pe Arhiepiscopul Tomisului la semnarea controlului judiciar, un preot a dat un raspuns "dumnezeiesc": "Pentru slava.." - Un reportaj marca Stirile Kanal D de la ora 12:30

Nici viitorul presedinte american Donald Trump nu poate visa la asa o echipa de paza. Arhiepiscopul Tomisului a fost flancat de 20 de preoti la intrarea in sediul IPJ Constanta. Acolo, Tomitanul a semnat in aceasta dimineata controlul judiciar. ##VIDEO34656##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Preotii din imagini au terminat slujbele mai repede ca sa vina fuga la opt fara un sfert, la sediul IPJ Constanta. Acolo aveau o misiune clara: Sa-l apere pe Teodosie de ateii de jurnalisti!

"Cine v-a spus sa veniti cu soborul de preoti la IPJ?"

"E dreptul nostru sa venim cand dorim!"

"Ok, dar nu toti preotii semneaza control judiciar".

"Stati in calea noastra!"


Urmareste Stirile Kanal D de la ora 12:30 ca sa vezi ce a raspuns preotul intrebat de ce l-a insotit pe IPS Teodosie la IPJ Constanta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Preotii au facut un bloc comun in jurul Arhiepiscopului si au imbrancit reporterii.  Au intrat cu torii la Politie de parca mergeau sa oficieze o slujba la o Catedrala in zi de mare sarbatoare.

Mai multi muritori de rand care asteptau  sa semneze controlul judiciar au avut parte de o surpriza. Oamenilor nu le-a venit sa creada atunci cand l-au vazut pe Teodosie cum se baga in fata la coada.



Preotii au facut un bloc comun in jurul Arhiepiscopului si au imbrancit reporterii.  Au intrat cu torii la Politie de parca mergeau sa oficieze o slujba la o Catedrala in zi de mare sarbatoare.

Teodosie este cercetat de procurorii anticoruptie sub control judiciar intr-un dosar in care este acuzat de deturnare de fonduri europene. Oare preotii care l-au acompaniat la politie stiu asta si mai mult stiu pentru ce cautaul ei in toata ecuatia asta?

Reporter: Concret, stiti pentru ce a venit
astazi la Politie?

Preot: eu nu stiu exact de ce a venit dar el isi face datoria.

Reporter: Adica nici dumneavoastra nu stiti de ce ati venit.

Preot: Am venit spre slava lui Dumnezeu si a oamenilor.

Reporter: Si Teodosie tot spre slava lui Dumnezeu a venit la Politie?
Preot: Da, da!

Joia trecuta Teodosie a vut parte de o echipa mai serioasa.
30 de preoti au intrat cu el la politie. Oare, Inaltul incepe sa-si piarda din popularitate?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI