Close sidebar
Close sidebar

Intrecere cu final tragic in Buzau. Un copil a murit dupa ce a cazut cu ochiul intr-un surub

O intrecere cu bicicleta i-a adus sfarsitul unui copil din Buzau. Bietul micut isi plimba varul pe cadru, iar undeva pe ulita de pamant, cei doi s-au dezechilibrat. Pentru Cosmin, a fost ultima joaca: a cazut cu ochiul intr-un surub, iar de aici i s-a tras moartea!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Intrecerea cu bicicletele stransese, in ziua cea neagra, mai multi copii. Bucuria jocului avea sa se stinga insa in tipete de groaza: Cosmin, unul dintre baietii care radeau cu gura pana la urechi cazuse, inconstient, de pe portbagaj. 

O ambulanta l-a preluat si l-a transportat mai intai la Spitalul Judetean Buzau iar de aici, la Bagdasar-Arseni, din Capitala! Copilul a fost in coma pana sambata seara, cand inima lui a incetat sa mai bata.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Nimeni n-a banuit vreodata ca joaca banala se va transforma intr-o tragedie.

Ar fi trebuit ca in toamna Cosmin sa inceapa clasa a treia. La intrarea in scoala, langa poza lui, colegii si dascalii au amenajat un altar de lumanari si flori!

Razvan Nicula- invatatorul lui Cosmin: „Un copil cu rezultate foarte bune la invatatura, eu inca sunt socat! Noi tocmai ce terminasem festivitatile de premiere, tocmai ce intrase in vacanta de vara”. 

Colegii si dascalii se pregatesc sa il conduca pe ulitmul drum pe micutul care ar fi trebuit acum sa se bucure de copilarie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI