A fost inundație  la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni în seara de 30 august, după o ploaie torențială. Pacienții au fost imediat evacuați după ce apa a intrat în consolele de oxigen şi gaze, potrivit Libertatea.

Șase pacienți au fost transferați în timpul nopții

Șase pacienți care se aflau în secție au fost transferați încă din timpul nopții la Spitalul „Sfântul Ioan”, iar celelalte urgențe au fost redirecționate.

A fost inundație la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni în seara de 30 august, după o ploaie torențială.

A fost inundație la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni în seara de 30 august, după o ploaie torențială.

[Sursa foto: Libertatea]

Reprezentanții spitalului au transmis azi, 31 august într-un comunicat că la scurt timp după incident a fost întrerupt curentul electric.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: UPDATE- Incendiu puternic în Parcul IOR din Capitală. Intervenție de amploare a pompierilor/ Viceprimar: „Sunt 100% sigur că vorbim despre o mână criminală”

"În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan. Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate.

Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la 'Sf. Ioan', iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi, au fost redirecţionate. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Sector 4 evaluăm din punct de vedere tehnic situaţia şi vom reveni cu informaţii", au transmis reprezentanții Spitalului Bagdasar-Arseni, într-un comunicat de presă, dat publicității joi, 31 august.

„Nu știu să fi fost afectată aparatura întrucât curentul electric a fost rapid întrerupt”

„Ambulanțele au fost redirecționate către alte spitale” ca urmare a inundației de miercuri seară, a precizat Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar-Arseni, într-o declarație de presă. În medie, 150-200 de persoane se prezintă pe zi la UPU Bagdasar-Arseni, potrivit medicului. „Nu știu să fi fost afectată aparatura întrucât curentul electric a fost rapid întrerupt”, a precizat Florin Bica pentru sursa citată.

Citește și: Incendiile din Grecia, august 2023. Unde sunt focarele active

Șase pacienți care se aflau în secție au fost transferați încă din timpul nopții la Spitalul „Sfântul Ioan”.

Șase pacienți care se aflau în secție au fost transferați încă din timpul nopții la Spitalul „Sfântul Ioan”.

[Sursa foto: Libertatea]


Anul trecut, la UPU Bagdasar-Arseni a izbucnit un incendiu la acoperiș, lichidat după circa o oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si