Statul Tennessee a fost lovit sâmbătă de ploi calificate drept ''istorice'' de serviciile meteorologice locale, provocând inundaţii de proporţii. Douăzeci de oameni au murit în oraşul Waverly, comitatul Humphreys, a declarat şeful poliţiei locale Grant Gillespie, într-o conferinţă de presă.

Citeste si: 20 de morți în urma unor uragane

O altă persoană a fost găsită moartă într-o altă zonă, a precizat sursa citată, potrivit căreia bilanţul victimelor ar putea creşte.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai mulți copii, dispăruți

Iniţial, poliţia a anunţat aproximativ 40 de dispăruţi, dar bilanţul a fost restabilit la 20, între care mai mulţi copii.

Guvernatorul statului Tennessee s-a deplasat la faţa locului duminică după-amiază. În cadrul unei conferinţe de presă, duminică, preşedintele american Joe Biden a transmis ''condoleanţe profunde'' şi a anunţat că guvernul este ''gata să ofere asistenţă'' sinistraţilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si