Close sidebar
Close sidebar

Inundații devastatoare în Brazilia. Cel puțin 79 de oameni au murit după ploile torențiale

Ploile torenţiale care au provocat inundaţii şi alunecări de teren în regiunea Recife din nord-estul Braziliei au dus la moartea a cel puţin 79 de oameni. De asemenea, 56 de persoane sunt dispărute, conform bilanţului anunţat de autorități.

Sorin Negru,

Ploile torenţiale au provocat, de asemenea, strămutarea a aproximativ o mie de persoane din cauza inundaţiilor şi alunecărilor de teren.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

VIDEO- Mii de vieți distruse- prăpăd în Brazilia 

Orașe distruse de inundații și alunecările de teren

Bilanțul dezastrului din nord-estul Braziliei se modifică de la o zi la alta. Până acum numărul oamenilor afectați de inundații a ajuns la 715 000.

În declarația făcută de Agenția de Apărare și Protecție Civilă din statul Bahia, s-a precizat că 30.915 persoane au rămas fără adăpost, 62.731 persoane au fost evacuate din cauza inundațiilor, iar numărul celor afectați de inundații a crescut la 715.634.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

166 de orașe au fost afectate de inundații în statul cu o populație de peste 15 milioane de locuitori, iar starea de urgență decretată în 154 de orașe rămâne în vigoare.

S-a notat că 37 de orașe au fost complet inundate în urma dezastrului declanșat în sudul statului Bahia din nord-estul Braziliei de ploile torențiale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI