Inundațiile sunt o urmare a creșterii nivelului lacurilor piscicole și depășirii nivelului digului de protecție în urma ploilor abundente din ultima perioadă. 

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din Mureș

Pompierii au intervenit cu două dispozitive de pompare de mare capacitate, cu două motopompe, patru autospeciale de primă intervenție și comandă și un UTV, încadrate de 23 pompieri militari. 

Citește și: VIDEO/ FOTO- Codul galben de vreme rea a făcut ravagii în Capitală

Cei de la ISU Mureș au declarat faptul că nu s-au înregistrate victime și nu se impune evacuarea populației din zonă.

ANM a emis un Cod galben de ploi și vânt puternic

Avertizarea este valabilă în intervalul 11 aprilie, ora 6:00- 12 aprilie, ora 15:00, în zone din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, precum şi în judeţele Constanţa şi Tulcea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Prognoza meteo de Florii și Paște 2023. Cum va fi vremea? Anunțul făcut de meteorologi!

Meteorologii anunță ploi ce vor avea şi caracter de aversă, iar cantităţile de apă vor depăşi prin acumulare 25- 30 litri/mp şi izolat 40 litri/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze de 55- 70 km/h.

Citește și: VIDEO- Un drum din județul Vrancea, aflat în plină reabilitare, s-a surpat din cauza unei alunecări masive de teren

Nici sudul Moldovei nu va scăpa de intensificări ale vântului şi local în Muntenia, iar rafalele nu vor depăși 45- 55 km/h pe parcursul zilei de marţi, iar la altitudini de peste 1.700 de metri în Carpaţii Meridionali şi de Curbură vor fi viteze de 70- 80 km/h.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si