Regiunea Emilia Romagna, din nordul Italiei a fost victima inundațiilor și ploilor torențiale. În urma catastrofelor naturale, cel puțin două persoane au decedat.

Cel puțin doi morți în Italia din cauza inundațiilor și ploilor torențiale

Potrivit Reuters, cel puțin două persoane au murit în urma inundațiilor din regiunea Emilia Romagna din Italia.

Una dintre victime este un bărbat care a murit înecat.

Acesta mergea pe bicicletă și a fost luat de apele unui râu ieșit din matcă în orașul Castel Bolognese, conform ANSA.

Citește și: Italia a devenit „țara mamă a fugarilor”. Lista condamnaților români, fugiți pe teritoriul italian

Alt bărbat de 70 de ani a murit după ce o casă din Fontanelice (Bologna) s-a prăbușit în urma unei alunecări de teren. Victima încă nu a reușit să fie scoasă de sub dărâmături.

Citește și: Cosmetice și parfumuri toxice produse în Turcia și România, confiscate în Napoli

Conform pompierilor italieni, inundațiile au afectat o regiune aflată între Bologna, capitala provinciei Emilia Romagna și orașul Ravenna, situat pe coasta Mării Adriatice.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Premieră într-o închisoare din Italia! Fetița unei românce a fost botezată acolo unde mama ei este privată de libertate

Un tânăr român de 19 ani a fost găsit carbonizat într-o parcare, în Italia. Mama lui l-a recunoscut imediat: „Băiatul din videoclip este fiul meu”

Un tânăr de doar 19 ani, român, a murit carbonizat într-o parcare din Italia, iar anchetatorii iau în calcul ipoteza sinuciderii.

Mama tânărului și-a recunoscut de îndată fiul.

O mamă româncă traversează clipe de coșmar, după ce a aflat că fiul ei pe care îl dăduse dispărut, a murit  carbonizat   într-o parcare publică subterană din Seregno, un oraș din provincia Monza.

Trupul carbonizat îi aparținea, așadar, unui tânăr român în vârstă de 19 ani. Cadavrul a fost identificat în cursul zilei de joi, fără acte de identitate, în parcarea subterană din Via Odescalchi.

Tânărul era căutat de mama lui și de autorități de câteva zile

Mama lui a recunoscut rapid trăsăturile fiului său și a rămas terifiată după ce a vizionat câteva secvențe din înregistrările sistemului de supraveghere video din parcare. Tânărul locuia alături de mama lui într-o casă în Brianza.

Femeia declarase sâmbătă dimineață dispariția fiului ei. Tânărul avea obiceiul de a mai pleca de acasă ocazional și trecea printr-o perioadă complicată. Nu era prima dată când petrecea o noapte în afara casei. Cu toate acestea, la a doua absență, mama lui s-a panicat și a decis să apeleze la autorități.

Citeste si:  10 alimente care scad acidul uric

Citeste si:  „Nu ne mai vor” Dinu Maxer nu și-a imaginat o secundă că se va ajunge la asta, după divorțul de Deea- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și:  „Luca, tu ești viu! Noi suntem morți”. Durere fără margini la înmormântarea lui Luca, băiețelul lovit de TIR în Lețcani

Atunci, anchetatorii au luat în calcul faptul că trupul găsit carbonizat ar putea fi al românului, iar în următoarele momente certitudinea a fost dată chiar de mama lui, atunci când și-a recunoscut fiul în imagini.

„Băiatul ăla din videoclip este fiul meu”, a spus femeia.

Moartea tânărului: accident sau sinucidere?

Potrivit camerelor de supraveghere din zonă, tânărul de 19 ani a adus cu el câteva sticle de combustibil (în special motorină) și câteva cutii de carton, cel mai probabil pentru a fi folosite ca pat în acea noapte. În tot acest timp, băiatul a fost singur, motiv pentru care incidentul tragic s-ar fi produs din cauze accidentale sau autoprovocate, potrivit  Il Giorno.

Citește și:  Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un lac. Minorul fusese dat dispărut de familie

Autoritățile italiene au exclus posibilitatea ca cineva să-l fi atacat în timp ce dormea și iau în calcul și ipoteza  sinuciderii. Urmează să fie efectuată autopsia pentru a se afla cu exactitate circumstanțele tragediei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si