Puhoaie violente au inundat localităţile Abrud şi Ocoliș, din județul Alba. În imagini se poate observa cum apele se revarsă fără oprire, cu o forță în fața căreia nu rezistă nimic. Casele și curțile oamenilor au fost inundate cu o repeziciune greu de imaginat.

Viiturile puternice au smuls pur și simplu mai multe case și le-au luat pe sus, de parcă ar fi de jucărie.

Oamenii au putut doar să privească cu groază cum agoniseala de-o viață dispare în câteva secunde.

Citeste si: VIDEO| 16 persoane au fost ucise de trăsnet în timp ce-și făceau selfie

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Apele nimicitoare au făcut prăpăd peste tot pe unde au trecut. Zeci de mașini au fost luate de inundații și au plutit în apa învolburată.

Viiturile au făcut ravagii în țară

În fața viiturii, oamenii nu au putut decât să privească neputincioși cum fiecare bucată de pământ e înghițită de ape, odată cu tot ce au strâns de-a lungul vieții.

Citeste si: Inundații viituri și tornade

Nici măcar o cisternă care cântăreşte tone nu a rezistat fortei puhoaielor. A fost plimbată sute de metri şi azvârlită apoi într-un pod.

Zeci de pompieri, jandarmi și angajații de la drumuri au intervenit de urgență ca să-i ajute pe oameni. La Câmpeni, 8 persoane au fost salvate din locuințele inundate, printre care și doi copii.

Citeste si: VIDEO- Inundațiile le-au distrus nu numai casele, ci și viața oamenilor

15 localități din județele Alba, Cluj, Hunedoara, Maramureș și Suceava și peste 100 de case au fost afectate de furtunile și inundațiile de cod roşu. De asemenea, 99 de persoane au fost evacuate din calea viiturii, iar traficul rutier a fost blocat pe mai multe drumuri.

Citeste si: Inundații dezastruoase în Germania și Belgia. Peste o sută de oameni au murit în urma viiturilor FOTO&VIDEO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si