Close sidebar
Close sidebar

Inundațiile au făcut ravagii în Vrancea: pompierii au intervenit pentru evacuarea apei

Vrancea s-a aflat, ieri, sub Cod galben de ploi abundente. Zeci de gospodării au fost inundate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru evacuarea apei.

Diana Bostan,

Inundații Vrancea

[Sursa foto: ISU Vrancea]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urma Codului galben de ploi s-au înregistrat între 30 şi 40 de litri de apă pe metrul pătrat, iar ploile au fost însoțite de vijelii puternice.

Citeste si: VIDEO| Ploile au făcut ravagii în Dâmbovița: două localități au fost complet inundate

Inundațiile au făcut ravagii în Vrancea

Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei, dar și pentru a îndepărta un copac din localitatea Câmpineanca, ce reprezenta un pericol pentru casele din jur.

Citeste si: VIDEO| Avertizare METEO: Ploi abundente şi instabilitate atmosferică în mare parte din țară. Vezi HARTA cu județele afectate!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cei de la ISU Vrancea au intervenit și pentru evacuarea apei din curtea unui agent economic şi a 3 gospodării inundate, din localitatea Slobozia Bradului.

Ploile și vijeliile l-au dat de muncă pompierilor din Vrancea

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. Pompierii militari au intervenit în Obrejița, acolo unde 40 de gospodării au fost inundate.

Citeste si: Prognoza meteo pentru weekend. Anunț foarte important pentru cei care au în plan să meargă pe litoral

"Situaţia este în dinamică, iar evoluţia fenomenelor meteorologice periculoase este permanent monitorizată prin Centrul Operaţional al inspectoratului, echipajele de pompieri militari fiind pregătite să intervină operativ în sprijinul cetăţenilor", transmit reprezentanţii ISU Vrancea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI