Close sidebar
Close sidebar

Inundatiile din ultimele zile au lasat in urma dezastru si lacrimi. Agoniseala oamenilor s-a dus pe Apa Sambetei

Puhoaiele s-a retras dar au lăsat în urmă ... dezastru şi lacrimi. Bieţii oameni ,nici nu au timp să-şi plângă puţinul dus pe Apa Sâmbetei şi încearcă să-şi dezgroape casele acoperite de mâl. ##VIDEO28821##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Bunicul de 80 de ani, bolnav si aproape paralizat a refuzat sa fie carat pe brate, afara din casa.In ciuda rugamintilor, a ramas in patul sau si a privit inmarmurit intregul cosmar. Si acum parca refuza sa creada ca apele le-au luat tot.

Alta familie, aceeasi drama. Ingroziti de apele care veneau peste ei, oamenii n au reusit sa-si salveze nici macar actele.

Cu apa pana la mijloc, adevarata lupta s-a dat pentru a scapa bietele animale.

In toate casele lovite de inundatii, noroiul este de-o palma. Cu necaz in suflet, oamenii nu au timp nici sa-si planga suferinta. Se ajuta intre ei pentru a avea unde sa puna capul pe perna la noapte.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Nici In Conachi nu e timp pentru lacrimi. Dupa ce ieri oamenii au privit neputinciosi infernul din casele lor, astazi au gasit puterea sa se mobilizeze.

Dupa ce a privit cum agoniseala de o viata i se duce pe apa sambetei, femeia si-a luat inima in dinti si a venit acasa sa salveze tot ce mai poate.

Si bietele animale au incercat sa se adopsteasca din calea viiturii. S-au urcat care pe unde au putut( sa dam si pisica) si au asteptat inspaimantate salvarea.

Autoritatile au trimis inca de ieri pompieri, dar si militari care sa-i ajute pe oameni. Astazi ministerul internelor a decis sa trimita si ajutoare: apa, mancare, benzina,  truse de ingiena intima puse la dispozitie de crucea rosie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI