Trei şosele din judeţul Hunedoara au fost blocate, sâmbătă, după ce mai mulți copaci şi câteva stânci au căzut pe carosabil.

Inundațiile fac ravagii în județele din România

Din informațiile transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, reiese că pompierii au intervenit imediat pentru deblocarea circulaţiei.

„Pe drumul judeţean 706, între localităţile Ţebea şi Ilia, respectiv între Visca şi Vorta, doi arbori au căzut pe carosabil.

Pompierii Secţiei Brad şi cei ai Secţiei Ilia au acţionat pentru segmentarea şi degajarea materialului lemnos, circulaţia fiind reluată pe ambele sensuri de mers ”, se arată într-o informare transmisă de ISU Hunedoara.

Citește și: Alertă meteo. Care sunt zonele afectate de codul Roșu de ploi, grindină și vijelii?- HARTA zonelor vizate

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit Agerpres, şi pe DN 66- Defileul Jiului au fost semnalate mai multe bucăţi de rocă ce au căzut de pe versanţi. Pentru eliberarea şoselei au intervenit pompierii Detaşamentului Petroşani.

„Drumul judeţean 687 D, pe raza localităţii Dăbâca, a fost blocat din cauza aluviunilor şi un autoturism aflat în trafic nu şi-a mai putut continua deplasarea. La acest caz intervin la această oră pompierii Detaşamentului Hunedoara”,

se arată în informare.

Citește și: Inundațiile au făcut ravagii în Dolj. Peste 50 de persoane au fost evacuate dintr-o localitate

Zona de sud a judeţului Hunedoara  se află sub avertizare Cod roşu de averse abundente, iar restul judeţului sub avertizare Cod portocaliu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si