Si-au luat copiii in brate, ce au mai apucat din case si au fugit. In doar cateva ore, apa i-a lasat doar cu hainele de pe ei. 

SUTE DE CASE SI GOSPODARII INUNDATE

Pompierii au intervenit in forta. Au fost depasiti insa de suvoaiele care n-au contenit sa se verse ore in sir de pe munti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„Situatia va fi analizata in Comitetul Judetan pentru sotuatii de urgenta. La nivelul tuturor primariile din judet s-a instituit serviciul de permanenta”, a declarat Ioan Nitica, inspector sef ISU Neamt.

In Vaslui apele au rupt un pod care lega judetul Bacau de judetul Vaslui.

A fost prapad si in nordul tarii. De mai bine de 12 ore ploua neincetat iar strazile din orase s-au transfromat in rauri.

In pasaje apa a atins si 2 metri adancime.

Valtorile apelor erau cat pe ce sa inghita cu totul orasul Satu Mare. Soferii suprinsi de ruperea de nori abia au reusit sa treaca prin lacurile formate pe strazi. 

Meteorologii nu au deloc vesti bune nici pentru urmatoarele ore. Ploua abundent in nordul tarii si in prima jumatate a saptamanii care incepe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si