Exploziile nu s-au oprit nici în noaptea de duminică spre luni, iar Kiev și Harkov au continuat să fie atacate. Un oficial ucrainean a spus că armata ucraineană a reușit să respingă atacurile terestre și aeriene.

Citeste si: Tehnica soldaților ucraineni: ung gloanțele cu grăsime de porc pentru ca militarii care sunt de religie musulmană să nu poată ajunge în Rai

Peste 350 de civili ucraineni au fost uciși

“Următoarele 24 de ore sunt cruciale pentru Ucraina”, i-a comunicat preşedintele Zelenski premierului britanic Boris Johnson. De la începutul invaziei, 352 de civili au fost uciși, printre care 14 copii. Imaginile au surprins, noaptea trecută, bombardamente și în apropierea Cherkasy, la 200 de km sud de Kiev, pe malul Niprului.

Citeste si: Delegațiile Rusiei și Ucrainei ar urma să discute în această dimineață la Minsk

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Chernihiv, un bloc de locuințe a fost lovit de o rachetă, iar primele două etaje au fost cuprinse de un incendiu.

Vitali Klitschko, primarul orașului Kiev, a dezmințit vestea cum că Kievul ar fi înconjurat de forțele rusești.

Cel mai mare avion din lume a fost distrus de bombardamentele rusești

Cel mai mare avion din lume, Antonov-225 Mriya (Vis), a fost distrus de bombardamentele ruse asupra aeroportului Hostomel, lângă Kiev.

Citeste si: Ce înseamnă bombele termobarice cu care amenință Rusia? Se mai numeşte şi "Bombă Aeriană cu Vid de Putere Crescută"

„Invadatorii ruși au distrus steagul aviației ucrainene – legendarul An-225 „Vis”. S-a întâmplat pe aeroportul Antonov din Hostomel, lângă Kiev, unde se afla avionul. Restaurarea sa va costa peste 3 miliarde de dolari și va dura mult timp. Ucraina va depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie plătite de către statul agresor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si