Un incident șocant a avut loc la școala din Hrip, comuna Păulești din județul Satu Mare. Acolo, mama vitregă a unui elev ar fi venit chiar în incinta unității de învățământ unde i-ar fi aplicat pumni și palme cadrului didactic în vârstă de 60 de ani, conform  PresaSM.

Cadrul didactic a depus o plângere penală

Totul s-ar fi întâmplat după ce copilul ar fi fost chiar el bătut de învățătoare.

Așadar, acesta ar fi pus mâna pe telefon și ar fi înștiințat-o pe mamă de cele întâmplate. Acest fapt nu a fost încă confirmat de nimeni din școală. Așadar, fără să stea prea mult pe gânduri, femeia nervoasă a trecut la fapte și a luat-o la rost pe învățătoare.

Citește și: Structura anului școlar 2023-2024: Când începe vacanța de toamnă în 2023?

Cadrul didactic a depus plângere penală împotriva femeii, iar Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare ar fi deschis un dosar penal în acest caz.

Un incident șocant a avut loc la școala din Hrip, comuna Păulești din județul Satu Mare.

Un incident șocant a avut loc la școala din Hrip, comuna Păulești din județul Satu Mare.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă în acest caz, dat fiind faptul că fapta s-ar fi produs în incinta unității de învățământ.

Mai mulți elevi s-au bătut la școală

Recent, alte două incidente au avut loc în două unităţi de învăţământ din judeţul Satu Mare. Mai exact, doi elevi de clasa a VIII-a de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș și-au împărțit pumni și picioare chiar în timpul orei de franceză, sub privirile îngrozite ale profesoarei și ale colegilor.

Întregul scandal ar fi pornit din cauza unei remărci răutăcioase.  

Citește și: Două fete s-au certat după ce una dintre ele a trimis o cerere de prietenie pe rețelele sociale. Minorele implicate au ajuns la poliție

Recent, alte două incidente au avut loc în două unităţi de învăţământ din judeţul Satu Mare.

Recent, alte două incidente au avut loc în două unităţi de învăţământ din judeţul Satu Mare.

[Sursa foto: PixaBay]

”I-a cerut unuia să citească în limba franceză, iar alt elev a intervenind spunând: "nu-l puneţi să citească, fiindcă este emotiv"”,  a explicat Viorel Vasile Bud, directorul liceului.

Alți doi elevi de clasa a V-a dintr-o şcoală din Carei s-au luat la bătaie din cauza unei dispute.

Anul trecut au fost deschise 30 de dosare penale pe numele elevilor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si