Close sidebar
Close sidebar

Învățătoare bătută de mama vitregă a unui copil din județul Satu-Mare

Un elev și-ar fi sunat mama vitregă spunându-i că învățătoarea sa l-ar fi bătut. Nervoasă, femeia a venit la școală și a agresat cadrul didactic.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident șocant a avut loc la școala din Hrip, comuna Păulești din județul Satu Mare. Acolo, mama vitregă a unui elev ar fi venit chiar în incinta unității de învățământ unde i-ar fi aplicat pumni și palme cadrului didactic în vârstă de 60 de ani, conform  PresaSM.

Cadrul didactic a depus o plângere penală

Totul s-ar fi întâmplat după ce copilul ar fi fost chiar el bătut de învățătoare. Așadar, acesta ar fi pus mâna pe telefon și ar fi înștiințat-o pe mamă de cele întâmplate. Acest fapt nu a fost încă confirmat de nimeni din școală. Așadar, fără să stea prea mult pe gânduri, femeia nervoasă a trecut la fapte și a luat-o la rost pe învățătoare.

Citește și: Structura anului școlar 2023-2024: Când începe vacanța de toamnă în 2023?

Cadrul didactic a depus plângere penală împotriva femeii, iar Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare ar fi deschis un dosar penal în acest caz.

Un incident șocant a avut loc la școala din Hrip, comuna Păulești din județul Satu Mare.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă în acest caz, dat fiind faptul că fapta s-ar fi produs în incinta unității de învățământ.

Mai mulți elevi s-au bătut la școală

Recent, alte două incidente au avut loc în două unităţi de învăţământ din judeţul Satu Mare. Mai exact, doi elevi de clasa a VIII-a de la Liceul Teoretic Negrești-Oaș și-au împărțit pumni și picioare chiar în timpul orei de franceză, sub privirile îngrozite ale profesoarei și ale colegilor.

Întregul scandal ar fi pornit din cauza unei remărci răutăcioase.  

Citește și: Două fete s-au certat după ce una dintre ele a trimis o cerere de prietenie pe rețelele sociale. Minorele implicate au ajuns la poliție

Recent, alte două incidente au avut loc în două unităţi de învăţământ din judeţul Satu Mare.

[Sursa foto: PixaBay]

”I-a cerut unuia să citească în limba franceză, iar alt elev a intervenind spunând: "nu-l puneţi să citească, fiindcă este emotiv"”,  a explicat Viorel Vasile Bud, directorul liceului.

Alți doi elevi de clasa a V-a dintr-o şcoală din Carei s-au luat la bătaie din cauza unei dispute.

Anul trecut au fost deschise 30 de dosare penale pe numele elevilor. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI