Close sidebar
Close sidebar

Învățătoarea din Buzău care a dispărut cu o săptămână în urmă, găsită fără suflare! Polițiștii au descoperit rămășițe care ar aparține femeii de 82 de ani

Oamenii legii au găsit rămășite umane, care se pare că ar aparține femeii care a dispărut cu o săptămână.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Învățătoarea care a dispărut cu mai mult de o săptămână în urmă ar fi fost găsită fără suflare. Oamenii legii au găsit în dimineața zilei de sâmbătă rămășite umane, după zile întregi de căutări.

Din informațiile existente până în acest moment, cadavrul pe care l-au găsit oamenii legii în Buzău ar aparține învățătoarei în vârstă de 82 de ani.

Citește și: VIDEO Drum gata să se surpe lângă ruinele mănăstirii Rătești. Localnicii se tem de un dezastru

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

[Sursa foto: Pexels]

Aurica Popescu a fost căutată zile întregi de către oamenii legii

Aurica Popescu a dispărut cu mai mult de o săptămână în urmă. După ce familia nu a mai reușit să dea de femeia de 82 de ani, au fost anunțate autoritățile. Nepoata femeii a fost cea care a dat alarma.

În momentul dispariției bătrâna purta o bluză cu mânecă lungă, vișinie, o pereche de pantaloni lungi, de culoare neagră, și o pereche de pantofi de culoare închisă. De asemenea, potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere stradale, oamenii legii au aflat că femeia avea și o sacoșă roșie în mână.

„În această dimineaţă, în timpul activităţilor din zona de căutare pentru depistarea persoanei dispărute, desfăşurate sub coordonarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, au fost descoperite elemente de cadavru.

Sunt indicii ca acestea să aparţină persoanei căutate, având în vedere elementele de vestimentaţie şi semnalmentele”, a transmis, sâmbătă, IPJ Buzău.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și continuă cercetările în acest caz. Până în acest moment nu se știe cu exactitate care a fost cauza decesului.

Citește și: Povestea omului care s-a născut cu două fețe. "Nu știu ce blestem m-a legat de acest demon". Care a fost ultima dorință a bărbatului considerat un monstru, înainte de a se sinucide

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI