Mai multe videoclipuri filmate pe litoralul românesc au ajuns virale în ultimele două zile. Turiștii care și petrec vacanța la mare se plâng de algele care au invadat atât malul, cât și intrarea în mare. 

Apa Mării Negre invadată de alge. Turiștii se plâng în mediul online

Situația neplăcută creată de alge ar fi în zona Mamaia Nord- Năvodari.

Pe TikTok au circulat mai multe videoclipuri în care turiștii ilustrează Marea Neagră...

verde. La mal s-au strâns alge, iar intrarea în apă este îngreunată. Algele verzi se întind câțiva metri în larg, lucru care nu este pe placul tuturor turiștilor care își doresc să se bălăcească în mare.

Citește și: VIDEO Dianna Rotaru, despre rolul de mămică: Am învățat să fiu mult mai răbdătoare, mai empatică, mai atentă

În comentarii, românii au reacționat imediat, în fel și chip. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Am trei ani de când nu mai merg la mare în România și bine fac”/ ”Intri om și ieși Shrek”/ ”Rețetă de spanac?”/ ”Ce poftă aveam de salată”/ ”Parcă simt mirosul”/ ”Inclus în preț”

/ ”S-a terminat totul în țărișoara asta, litoralul s-a distrus”/ ”Și anul trecut a fost la fel”/ ”Marea verde”/ ”E de un sushi acolo”/ ”Baie de alge, cum e baia cu nămol de la Techirghiol”, sunt câteva dintre comentariile de la un videoclip ajuns viral.

@bogdan.seven #mamaia #navodari #romania🇷🇴 #foryou ♬ sunet original- Nikos Drăgulina

Și, deși imaginile vorbesc de la sine, plaja din Mamaia Nord- Năvodari fiind de nerecunoscut, mulți turiști care se află acum la malul mării spun că alta este situația în celelalte stațiuni.

Citește și: VIDEO Cindrel, prima pizza românească. Ce conține și cum a ajuns un restaurant din Sibiu să o înregistreze la OSIM

În Costinești, Eforie Nord și Sud, dar și în Mangalia, românii spun că se bucură de vacanță, fără impedimentul algelor care ar domni acum pe plaja din Mamaia Nord- Năvodari. 

”Și mie îmi era frică de trei alge la Eforie Nord”/ ”În Mangalia a fost super, nu au fost nici valuri mari”/ ”La Constinești e super”/ ”Cea mai curată apă e în Eforie Sud”, sunt câteva dintre comentariile românilor care se află în alte stațiuni de pe litoralul românesc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si