122 de kilometri de piste pentru biciclete in Capitala. 11 milioane de euro investitie. Pe hartie, suna bine. Dar sa vedem cum arata situatia pe teren.

Pistele pentru biciclete care respecta toate normele si sunt deschise circulatiei sunt numai 5 la numar, insumand aproape 20 de kilometri. Restul, adica o suta, functioneaza, dar ilegal.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Una dintre pistele minune ale Capitalei a intrat intr-un top deloc magulitor. E a noua dintre cele mai proaste piste din lume, in clasamentul pe 2016. Iar exemplele negative continua.

In fata Guvernului, pista pentru biciclete incepe dintr-o data, imediat dupa trecere. La nici un metru, este blocata de o parcare. E drept, o parcare pentru biciclete.

Pista de pe Calea Victoriei este una regulamentara. Prea putin pentru un oras care vrea sa fie prietenos cu biciclistii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si