Epstein, care avea 66 de ani, s-a spânzurat în celula sa şi a fost găsit de gărzi sâmbătă dimineaţa, la ora 07.30.

Luna trecută, el a fost găsit inconştient în celulă, prezentând răni la nivelul gâtului,

O cerere de eliberare pe cauţiune a miliardarului a fost respinsă recent, iar avocaţii săi intenţionează să facă apel împotriva acestei hotărâri, potrivit unor documente judiciare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Câteva sute de persoane protestează la această oră în Piaţa Victoriei

Citeste si: Protestatarii care vin de la Iaşi spre Bucureşti au blocat drumul european 85- VIDEO

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a publicat o listă cu 4 persoane influente din anturajul lui Gheorghe Dincă: "NU MAI POT! AM SPUS CA VOI SPUNE TOT"

Acuzaţiile vizează fapte petrecute în perioada 2002-2005 şi au fost formulate la mai bine de un deceniu după ce Epstein a pledat vinovat la acuzaţii de prostituţie în statul Florida.

Judecătorul federal Richard Berman din Manhattan, care i-a respins eliberarea pe cauţiune, a subliniat că Guvernul a arătat în mod clar că Epstein reprezintă un pericol la adresa comunităţii în cazul unei eliberăripână la proces.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si