Close sidebar
Close sidebar

Ioan Niculae are pensiune si domeniu de vanatoare in Muntii Buzaului! Afaceristul are o avere de 700 milioane euro

Omul de afaceri Ioan Niculae este proprietarul unui domeniu de vanatoare in Muntii Buzaului.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioan Niculae si-a ridicat o pensiune in localitatea buzoiana Viforata, care este, de fapt, un spatiu de cazare pentru cei care vin la vanatoare pe domeniul sau, majoritatea fiindu-i ocricum prieteni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cu cativa ani in urma, Niculae a devenit proprietar al unui domeniu de vanatoare la Gura Teghii, in Muntii Buzaului, conform presei locale. Localnicii au numai cuvinte de lauda pentru milionar, mai ales ca acesta a si reparat drumul de acces in localitate pe propria cheltuiala.

Ioan Niculae are mai multe investitii in tursim. Grupul sau de firme mai detine un hotel de loc din Venus si un complex hotelier la Zimnicea, de unde se organizeaza croaziere pe Dunare. Conform Top Capital, Ioan Niculae este al treilea cel mai bogat om din Romania, cu o avere de 6-700 milioane euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI